Je ziet het veel vaker, een haartransplantatie. Maar wat houdt dit nu eigenlijk in? Een haartransplantatie kan vaak voor mensen een hele stap zijn, vooral als u wordt beloofd om meer haar te krijgen na zo’n transplantatie. De dokter neemt alles in overweging en bespreekt alles zorgvuldig met de patiënt. Bij een haartransplantatie worden de haarzaakjes – ook wel grafts genoemd – uit de haarkrans achter op het hoofd naar het behandelgebied verplaatst. Dit kan ook de wenkbrauwen zijn. De haarzakjes kunnen op verschillende manieren worden verplaatst. Hoeveel grafts er nodig zijn hangt af van het aantal haarzakjes dat gebruikt kan worden. Te veel grafts kan namelijk ook de haardichtheid zelfs verslechteren.

Krijg de beste medische zorg

Dr. Emrah Cinik is gespecialiseerd in haartransplantatie en beschikt over de nodige medische kennis en bezit een medische vergunning van het Ministerie van Volksgezondheid. Je weet zeker dat je in goede handen bent wanneer je bij Dr. Cinik een haartransplantatie ondergaat.

De dokter heeft ongelooflijk veel passie, moeite en geduld en steekt veel aandacht in zijn patiënten. Met een online consultatiesessie krijg je een goed beeld van de behandeling en zal de dokter alles in detail uitleggen. Het is belangrijk dat je een goed gevoel krijgt van de verrichte werkzaamheden. Een haartransplantatie in Turkije voldoet aan alle verwachtingen, waarbij de kosten aanzienlijk goedkoper zijn dat in Amerika, Europa of in Engeland en dat terwijl in Turkije de behandeling uitstekend wordt uitgevoerd.

Hoe ziet de procedure van een haartransplantatie eruit?

Wanneer je een beslissing maakt of een haartransplantatie wil, kan dit best een grote stap zijn. je verandert in één keer je look, waardoor je meer zelfverzekerdheid krijgt en vertrouwen. Allereerst begin je met een pre-operationele procedure. Dit wordt gedaan om uit te sluiten dat het om de een of andere reden zou mislukken. Dan volgt de dag van de operatie. Een haartransplantatie van hoge kwaliteit vereist een zeer bekwaam operatieteam die volgens een goed operatieplan opereert. Het is essentieel om nauwkeurig te werk te gaan en elke taak kan worden geoptimaliseerd. Uiteindelijk zal de operatiedag een succesvol einde hebben. Daarna volgt er een post-operationele fase. Dit is de nazorgfase. Deze fase is cruciaal voor het herstel en de hoogwaardig kwaliteit van de transplantatie. Uiteindelijk zal dit leiden tot een nieuw gezicht met natuurlijk haar. Het tijdsbestek van een haartransplantatie zal ongeveer een jaar in beslag nemen. Voordat je zo’n behandeling aangaat, moet je eerst alle voor- en nadelen op een rij zetten voor jezelf. Ben jij klaar om die volgende stap in het zelfvertrouwen terug te winnen?